ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 €

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΕΣΠΑ

Όροι Χρήσης

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπουν την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας Shisha House - Shisha House (shisha-house.gr) Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά πριν οποιαδήποτε χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, καθώς όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία μέσω του Ιστότοπού μας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα.

Οι παρόντες Όροι ενδέχεται να τροποποιούνται. Σας συμβουλεύουμε να τους διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα, και να ενημερώνεστε για το περιεχόμενό τους.

 

1. Στοιχεία επιχείρησης

 

Η πώληση των προϊόντων μέσω της παρούσας ιστοσελίδας γίνεται από την επιχείρηση:

 

SAYED AHMED F. IHAB

SHISHA HOUSE

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Αθήνα

ΤΚ: 10678

 

ΑΦΜ. 048145889

ΔΟΥ Α' Αθηνών

ΓΕΜΗ. 135580908000

 

Tηλ: +30 2114160539

 

Ηλεκτρονική διεύθυνση info@shisha-house.gr

 

2. Χρήση του Ιστότοπου

 

Με την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας και την υποβολή παραγγελίας μέσω αυτής, συμφωνείτε:

 

- Να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο σύμφωνα με τα χρηστά ήθη και τους κανόνες του Διαδικτύου. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα με καταχρηστικό ή παράνομο τρόπο ή κατά παράβαση της εκάστοτε νομοθεσίας ή άδειας που ισχύει ή με οποιονδήποτε τρόπο που να αντιβαίνει στον νόμο.

- Να μας παρέχετε τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας, όπως το e-mail σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η επιχείρησή μας  έχει το δικαίωμα να εμποδίζει την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα της, ανά πάσα στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να διαγράφει κακόβουλα σχόλια στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαχειρίζεται και να λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας σε περίπτωση παραβιάσεων των παρόντων Όρων Χρήσης.

 

3.Ανήλικοι

 

Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών και έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα. Η επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας καθώς και των προσωπικών σας πληροφοριών ή κωδικών, από ανήλικους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Αν γίνει τέτοια χρήση των στοιχείων και των κωδικών σας, παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς.

 

4.Πνευματική Ιδιοκτησία

 

Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων και του παρόντος διαδικτυακού χώρου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησής μας. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά, κ.ά.) περιέχεται στην παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση.

Είναι παράνομη η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου/ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας μας.

Ομοίως, τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα, καθώς και όλο το περιεχόμενο εν γένει που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα ανήκουν στην ιδιοκτησία της επιχείρησής μας.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, λήψη, μετάδοση, αναπαραγωγή, εκτύπωση ή εκμετάλλευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς τη ρητή γραπτή συναίνεσή μας.

 

5.Περιορισμός Ευθύνης

 

H επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκληθεί στους χρήστες ή σε οποιοδήποτε τρίτο από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα μας και το περιεχόμενό της παρέχεται ‘ως έχει’ και η δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένης οποιαδήποτε απώλειας κερδών, δεδομένων κ.λπ. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία τυχόν προκληθεί από κακόβουλο λογισμικό το οποίο μπορεί να βλάψει εν γένει τον υπολογιστή σας, τα εξαρτήματά του, τα δεδομένα ή ακόμα και κάθε άλλο υλικό του, εξαιτίας της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.


H επιχείρησή μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της είναι ακριβές και δεν περιέχει λανθασμένες ή μη ενημερωμένες πληροφορίες. Ομοίως, η επιχείρησή μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, ούτε για την ακρίβεια και την πληρότητα του περιεχομένου του ιστότοπού της.

 

Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή όχι της παραγγελίας σας. Διατηρεί επίσης επιφύλαξη ως προς τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σε περίπτωση ανωτέρας βίας και στις περιπτώσεις και στις περιπτώσεις εκτός ελέγχου της επιχείρησής μας.


Η επιχείρησή μας επισημαίνει στους χρήστες ότι οι εικόνες, οι φωτογραφίες και τα σχέδια που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας μας σχετικά με την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών δεν αποτελούν αναγκαία πιστή απεικόνιση των χρωμάτων, των σχεδίων και των διαστάσεων και ενδέχεται να διαφέρουν από το πραγματικό προϊόν.

 

6.Τροποποίηση αφαίρεση περιεχομένου

 

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας σχεδιάστηκε ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο και ακριβές. Η επιχείρησή μας ωστόσο, διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί από την ιστοσελίδα της, ανά πάσα στιγμή, οποιοδήποτε προϊόν, φωτογραφία, περιγραφή και γενικά να πραγματοποιεί τροποποιήσεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή αναγγελία.

 

7. Σύνδεσμοι στην Ιστοσελίδα μας

 

Ο Ιστότοπος μπορεί να  περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες του Διαδικτύου, προκειμένου να διευκολύνει περιήγησή σας σε αυτές. Οποιεσδήποτε συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτησή σας. Η Ιστοσελίδα μας δεν ελέγχει το περιεχόμενο αυτών και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημιές (άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές ή/και επακόλουθες) που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση τους.

 

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)

 

Μέσω της Ιστοσελίδας μας έχετε την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα την επιλογή «Μου αρέσει» του Facebook ή του Instagram. Η επιχείρηση μας δεν ελέγχει τις υπηρεσίες των κοινωνικών δικτύων και τα προφίλ σας σε αυτά, ούτε τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών. Τα ζητήματα αυτά εξαρτώνται από τον δικό σας έλεγχο, καθώς και από τους παρόχους υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Πριν κάνετε χρήση οποιουδήποτε τέτοιου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, που προτείνεται από την Ιστοσελίδα μας, συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους.

 

8. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

 

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού Κράτους. Για οποιαδήποτε διαφορά μπορεί να προκύψει από την παρούσα Συμφωνία και δεν μπορεί να διευθετηθεί με άλλον τρόπο, ως αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Γενικοί όροι συναλλαγών

 

Αγορά, τιμολόγηση και πληρωμή

 

Μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα παραγγελίας, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που εμφανίζεται στον ιστότοπό μας, ωστόσο ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Αν διαπιστώσουμε λάθος στην τιμή του προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ειδοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας δώσουμε την ευκαιρία να επιβεβαιώσετε την παραγγελία με τη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας μαζί σας, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτομάτως και σας επιστρέφεται πλήρως το ποσό που έχετε καταβάλει.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τυχόν καταβολές επιστρέφονται άμεσα, με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η αρχική πληρωμή, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Οι τιμές μπορεί να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση. Για προϊόντα που αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, η τιμή που πληρώνετε είναι η τιμή που εμφανίζεται στον ιστότοπό μας, κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.

Όλες οι παραγγελίες των προϊόντων εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητά τους. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας, διατηρούμε το δικαίωμα να σας προτείνουμε παρόμοια προϊόντα ίσης ή ανώτερης ποιότητας και αξίας, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μια τέτοια παραγγελία, υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε το ποσό, που ενδεχομένως έχετε πληρώσει, στο ακέραιο.

 

Μέθοδοι πληρωμής

 

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  μπορείτε να εξοφλήσετε με τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

-Με μετρητά

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο κατάστημά μας:

 

SHISHA HOUSE

Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Αθήνα

ΤΚ: 10678

 

Tηλ: +30 2114160539

 

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά για λιανική πώληση αγαθών αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω.

Οι παραλαβές από τον χώρο μας πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων μας. Μη εξοφλημένες παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται εντός 3 ημερών, ακυρώνονται αυτόματα.

 

-Με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και να μας στείλετε το παραστατικό της κατάθεσης με e-mail στο info@shisha-house.gr

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί, όταν το ποσό της παραγγελίας εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

Αριθμός Λογαριασμού:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΙΒΑΝ: GR6701101080000010800162330  

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ihab Sayed Ahmed

 

-Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Οι αγορές προϊόντων μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover, πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Alpha Bank.

Σημειώνεται ότι η επιχείρησή μας δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο, τα στοιχεία της κάρτας σας. Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζά σας, η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

 

Σημείωση: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

-Μέσω αντικαταβολής

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας μέσω αντικαταβολής κατά την παραλαβή των προϊόντων στον χώρο σας. Όταν ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας που επιλέξετε σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε την αξία της παραγγελίας σας, καθώς και το κόστος των μεταφορικών.

Η εελάχιστη παραγγελία για δυνατότητα αντικαταβολής είναι 25 ευρώ.

Για αποστολές εκτός Ελλάδας δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Η επιχείρησή μας διατηρεί την κυριότητα των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας έως την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή τους, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων.

 

Τρόποι Αποστολής

 

Tα έξοδα αποστολής είναι 5,00 ευρω Πανελλαδικά και η παραλαβή γίνεται Μέσω ACS COURIER σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

(ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ)

 

Όροι Αποστολής (ACS COURIER )

 

Εγγύηση Μεταφοράς & Εχεμύθειας Προϊόντων

 

Την ασφαλή μεταφορά όλων των προϊόντων μας εγγυάται η ACS COURIER .

 

Τα προϊόντα μεταφέρονται άμεσα και σε διακριτική συσκευασία και φτάνουν στον τελικό καταναλωτή διατηρώντας την ποιότητά τους.

 

Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

 

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας αλλά και στο εξωτερικό (με επιπλέον χρέωση αποστολής).ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΗΜΕΡΕΣ .

 

Για τις παραγγελίες ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής.

 

Σε δυσπρόσιτες περιοχές στις οποίες είναι δύσκολη η πρόσβαση οχημάτων, η αποστολή της παραγγελίας (χωριά κ.λπ.) εκτελείται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών και τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τα εκάστοτε υποκαταστήματα της ACS COURIER που υπάρχουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

 

Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς δικαιούστε εντός 2 ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε την διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας.

 

Η πάροδος της προθεσμίας αυτής θα αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

 

Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητά τους είναι «ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» ή «ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ» και με την προϋπόθεση ότι αυτά μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές μας, ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 7-14 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή).

 

Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης.

 

Τα προϊόντα μας θα αποστέλλονται οπουδήποτε στον κόσμο αλλά με απόλυτη ευθύνη του παραλήπτη όσον αφορά τους νόμους και τα τελωνεία του εξωτερικού.

 

Η επιχείρησή μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας στο εξωτερικό.

Οι ανωτέρω προθεσμίες αποστολής δεν ισχύουν σε περίπτωση ανωτέρας βίας (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένων περιπτώσεων ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, θεομηνίας κ.λπ.).

Η επιχείρησή μας θα ενημερώνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία σας. Η επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για πακέτα που χάθηκαν λόγω αποστολής σε λανθασμένη διεύθυνση εξαιτίας λανθασμένης καταχώρησης, από εσάς, των στοιχείων της επικοινωνίας σας.

 

Πολιτική Αλλαγών και Επιστροφών

 

Αλλαγές προϊόντων

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρείτε το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον πληρούνται -σωρευτικά- οι παρακάτω προϋποθέσεις:

- Επικοινωνήσατε μαζί μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας μας και αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, καθώς και την αιτιολογία της επιστροφής και αποστείλατε στη Διεύθυνσή μας άμεσα τα προϊόντα εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

-Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτοαντίγραφο της απόδειξης πληρωμής.

-Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που τα λάβατε χωρίς να τα χρησιμοποιήσετε ή να παραβιάσετε τη συσκευασία. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύονται με άθικτη της αρχική τους συσκευασία,  με το σύνολο των εξαρτημάτων του και των εντύπων που τα συνοδεύουν σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που βρίσκονται σε κουτί, τόσο τα προϊόντα όσο και το κουτί συσκευασίας θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή υποστεί αλλοιώσεις (π.χ. επικόλληση ταινιών συσκευασίας πάνω στο κουτί συσκευασίας).

Αλλαγές δεν πραγματοποιούνται α) εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του, β) εάν το προϊόν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε ή εάν έχει υποστεί ζημία.

 

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει οποιοδήποτε προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διατηρείτε το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε για οποιονδήποτε λόγο και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Το παραπάνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτοαντίγραφο της απόδειξης πληρωμής.

-Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση που τα λάβατε χωρίς να τα χρησιμοποιήσετε ή να παραβιάσετε τη συσκευασία. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύονται με άθικτη της αρχική τους συσκευασία,  με το σύνολο των εξαρτημάτων του και των εντύπων που τα συνοδεύουν σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που βρίσκονται σε κουτί, τόσο τα προϊόντα όσο και το κουτί συσκευασίας θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ή υποστεί αλλοιώσεις (π.χ. επικόλληση ταινιών συσκευασίας πάνω στο κουτί συσκευασίας).

Τρόπος επιστροφής χρημάτων: Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστραφέντος προϊόντος, με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και η αρχική πληρωμή.

Κανένα ποσό δεν θα σας επιστραφεί εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του, εάν το προϊόν δεν είναι στην ίδια κατάσταση που παραδόθηκε ή εάν έχει υποστεί ζημία.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνεται ο πελάτης.

 

Ελαττωματικά προϊόντα

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημία κατά την παραλαβή τους από εσάς (πχ. φθαρμένο ή σπασμένο προϊόν) και εφόσον η φθορά δεν έχει προκληθεί από το λανθασμένο άνοιγμα της συσκευασίας.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν, αυτό μπορεί να αντικατασταθεί από εμάς  με το ίδιο προϊόν. Το ελαττωματικό προϊόν επισκευάζεται αναλόγως ή αντικαθίσταται και σας επιστρέφεται και πάλι με έξοδα της επιχείρησής μας. Σε περίπτωση μη αντικατάστασης έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας ή σας επιστραφεί σε μετρητά η αξία αγοράς που έχετε καταβάλλει. Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή για επισκευή/αντικατάσταση πρέπει η φθορά να μην προέρχεται από κακή χρήση του προϊόντος. Αν διαπιστωθεί ότι η φθορά οφείλεται σε κακή χρήση από τον πελάτη, το προϊόν επιστρέφεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβαμε, τα δε έξοδα αποστολής στην περίπτωση αυτή επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι επιστροφές ελλαττωματικών προϊόντων γίνονται αποδεκτές αν πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@shisha-house.gr  αναφέροντας το όνομά σας, τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε και το ελάττωμα που παρουσιάζουν, συμπεριλαμβάνοντας και τις σχετικές φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος.

-Τα προϊόντα θα πρέπει να αποσταλούν στην επιχείρησή μας εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή στην παρακάτω διεύθυνση:

SAYED AHMED F. IHAB

SHISHA HOUSE

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 22

Αθήνα

ΤΚ: 10678

-Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτοαντίγραφο της απόδειξης πληρωμής.

- Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την επιχείρησή μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Για τα προϊόντα που παρουσιάζουν πρόδηλο κατασκευαστικό ελάττωμα, το κόστος επιστροφής βαρύνει το κατάστημά μας.

Τρόπος επιστροφής χρημάτων: Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστραφέντος προϊόντος, με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει και η αρχική πληρωμή.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία εντός δύο (2) ωρών από την ώρα που την υποβάλατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το αίτημα ακύρωσης θα πρέπει να αποσταλεί μέσω e-mail και  να λάβετε σχετική ειδοποίηση από εμάς ότι παραλάβαμε το αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας.